Enerji Bakanı Berat Albayrak ELDER yöneticilerini kabul etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Bakan Albayrak, kabulde dağıtım firmalarının sorunlarını ve taleplerini dinlendi.

“Özel Sektör Olmadan Türkiye’nin Büyümesi İmkansız”

Hükümetleri dönemlerinde piyasaların liberalleşmesi ve rekabetin arttırılması noktasında çok önemli çalışmalarda bulunduklarını ifade eden Bakan Albayrak, “Kaynak çeşitliliği, arz güvenliği, daha ucuz ve kaliteli hizmet alınması hususu bizim için çok önemli. Özel sektör olmadan, Türkiye’nin büyümesi imkansız, gelişimi ve değişimi de mümkün değil” diye konuştu.

Ayrıca Bakan Albayrak 4 yıllık süreç göz önünde bulundurulduğunda yatırım ve hizmetler açısından önemli bir dönem olacağını belirterek, “Sizlerden gelecek talepleri makullüğü çerçevesinde karşılamaya çalışacağız. Önümüzdeki 4 yılı dikkate aldığımızda yatırım ve hizmetler açısından önemli bir dönem var. Yatırım ve hizmet kalitesi noktasında sizlerden verimli çalışmalar bekliyoruz” dedi.

Bakan Albayrak’a “Hayırlı olsun” dileklerinde bulunan ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de elektrik dağıtım firmalarının çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgi verdi. Özdemir, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ile Enerji Bakanlığı’nın çalışmalarından duyulan memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki dönemde yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Menu