Schneider Electric, Yeni Ürünlerini Tanıttı

9.05.2013 - 15:18

Enerji yönetimi alanında dünya çapında uzman Schneider Electric, bu yıl ilk kez düzenlenen Azerbaycan Teknik Günleri’nde, yatırım maliyetlerini düşürürken hizmet ve ürün kalitesini artıran yenilikçi çözümlerini ve yerel iş ortakları üretimi Schneider Lisanslı AG&OG Pano sisteemlerini tanıttı. 
Dünya çapındaki sosyal ve ekonomik kalkınmaya bağlı olarak karbon emisyonlarının giderek artması, insanoğlunu büyük bir mücadeleyle karşı karşıya bırakıyor. Bir yandan küresel iklim değişikliğine ’dur’ diyebilmek, diğer yandan da giderek büyüyen enerji ihtiyacını karşılayabilmek için mücadele verirken; enerji verimliği bugüne kadar hiç olmadığı kadar büyük önem taşıyor. 
Bu nedenle yatırımcılar işletme maliyetlerini azaltırken üretim veya hizmet seviyesini artıracak çözümlerin arayışı içinde bulunuyor. Peki, bu çözümler neler olabilir? 

İşte bu sorunun cevabı, enerji yönetimi alanında dünya çapında uzman Schneider Electric’in desteğiyle bu yıl ilk kez düzenlenecek Azerbaycan Teknik Günleri’nde arandı. 

6-8 Mayıs tarihleri arasında Bakü Marriott Absheron Oteli’nde gerçekleşen Azerbaycan Teknik Günleri’nin ana teması, son dönemin en önemli gündem maddelerinin başında gelen enerji verimliliği oldu. 

Azerbaycan pazarında 1995’ten beri aktif olan Schneider Electric tarafından hayata geçen Azerbaycan Teknik Günleri’nde, ülkede hızla gelişen mühendislik, yapı, endüstri ve kamu şirketlerinde görev yapan yönetici ve mühendislere yatırım maliyetlerini düşüren, hizmet ve ürün kalitesini artıran yenilikçi çözümler tanıtıldı. 

Schneider Electric, 2006’da bir temsilcilikle faaliyete başladığı Azerbaycan’da bugün ülkedeki tüm sektörlerin inşaat, altyapı ve endüstri gibi temel yatırımlarında lider destekleyici olarak yer alıyor. Schneider Electric’in Azerbaycan’da katkıda bulunduğu prestijli projeler arasında, Ulusal Bayrak Meydanı, Eurovision Kristal Sarayı ve Haydar Aliyev Kültür Merkezi gibi eserler bulunuyor. 

Kardeş ülke Azerbeycana oluşturulan teknoloji ve bilgi transferi neticesinde yerel endüstriyel iş ortakları bünyesinde Schneider Electric lisanslı, orijinal AG&OG Pano sistemleri ve yedek parçaları da artık Azerbaycan’da üretiyor. Kalite denetimcileri tarafından Avrupa standartlarında olarak tanımlanan bu üretimle Schneider Electric, Azerbaycan endüstrisinin ve ekonomisinin gelişimine de aktif katkı sağlıyor. 

KAUNAK:Bültenler.com

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Menu